statystyki działają od 29-11- 2011r

„Do  Was umiłowani  krwiodawcy  ,którzy  macie  udział  w  Zbawczym  Cierpieniu  Chrystusa,  kieruję  w  sposób  szczególny  moje  pozdrowienie  i  słowa  uznania.  Pomocą  w  Waszej  działalności   niech  będzie  świadomość  ,że  jesteście  prawdziwymi  dobrodziejami  świata  ,który  potrzebuje  Waszego  cennego  i  ofiarnego  świadectwa.  Bóg  posługuje  się  Wami  w  udzielaniu  swego  Miłosierdzia,  obdarowując  Was  wrażliwością  na  cierpienie  innych.  W  Waszym  wielkodusznym  poświęceniu  jestem  z  Wami  moją  modlitwą  i  z  całą  miłością  Wam  błogosławię.”

Papież Jana Paweł II

Zdrowych,  wesołych,  pogodnych

Świąt   Bożego  Narodzenia

i    szczęśliwego Nowego Roku  2012

oraz

wytrwałości  w propagowaniu idei

honorowego krwiodawstwa

życzy w  imieniu  Zarządu klubu

Mirosław Nowakowski

Przewodniczący AK  HDK  KM  NSZZ „Solidarność”

przy Philip Morris Polska S.A.

Kraków 22.12.2011r.